Kennismakingsavond Aumm Instituut – groepswerk

Benieuwd of groepswerk iets voor je is?

Tijdens deze avond kan je proeven aan groepswerk, meditatie en innerlijk kindwerk.

Deze korte workshop biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met de trainers en onze manier van werken kennis te maken. Er is ook alle gelegenheid om je vragen te stellen en de informatie te krijgen die je nodig hebt.

Tijd: do 23 jan 19:30 – 21:30

Locatie: Life Force Fitness Instituut te Amersfoort, naast station Schothorst

meer info op de website van het Aumm Instituut

Ik kan zeggen dat de sessies mij echt helpen. Ik heb in het verleden meerdere therapietrajecten doorlopen, maar bij dit traject merk ik eindelijk de vooruitgang waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn burn-out merkte ik dat de gesprekken met een psycholoog niet hielpen. Ik wist in mijn hoofd namelijk heel goed wat er moest veranderen, maar ik deed het niet.

Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm en ben terecht gekomen bij lichaamsgerichte therapie. Dit was een hele nieuwe benadering voor mij.

Door deze vorm van therapie heb ik stappen kunnen maken. De muur die ik al een groot deel van mijn leven om mij heen heb, begint af te brokkelen. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik maak mij minder druk over wat anderen over mij denken en leef steeds meer mijn eigen leven. Ik zit gewoon beter in mijn vel.