A G E N D A

• Introductieweekend Aumm Instituut

25-27 februari 2022

Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? En welke overtuigingen heb je opgedaan over jezelf en het leven?

In deze tweedaagse maak je als de volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.

Het wordt gegeven op een mooie plek in natuur.

 meer info >

• Ochtend met Familieopstellingen

zondag 23 januari 2022

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden.

Opsteller is Miriam van Kreij, zeer ervaren en kundig. Je kan je bij haar in veilige handen weten. Meedoen kan als representant of je kan zelf een vraag opstellen. Beide manieren kunnen je veel brengen. Ervaring is niet nodig. 

Zou je graag een keer mee willen doen? laat het weten, dan plannen we een nieuwe datum!

meer info >

Ik kan zeggen dat de sessies mij echt helpen. Ik heb in het verleden meerdere therapietrajecten doorlopen, maar bij dit traject merk ik eindelijk de vooruitgang waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn burn-out merkte ik dat de gesprekken met een psycholoog niet hielpen. Ik wist in mijn hoofd namelijk heel goed wat er moest veranderen, maar ik deed het niet.

Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm en ben terecht gekomen bij lichaamsgerichte therapie. Dit was een hele nieuwe benadering voor mij.

Door deze vorm van therapie heb ik stappen kunnen maken. De muur die ik al een groot deel van mijn leven om mij heen heb, begint af te brokkelen. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik maak mij minder druk over wat anderen over mij denken en leef steeds meer mijn eigen leven. Ik zit gewoon beter in mijn vel.

Anna