A G E N D A

• Introductieweekend Aumm Instituut

25-27 juni

Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? En welke overtuigingen heb je opgedaan over jezelf en het leven?

In deze tweedaagse maak je als de volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.

Het wordt gegeven op een mooie plek in natuur.

 meer info >

• Zomerworkshop

21-25 juli

Jezelf durven zijn, en herboren worden met een krachtig JA!

Een workshop waarin we werken met alles rond het thema ‘jezelf durven zijn’. Met  diverse vormen van lichaamswerk, ademtechnieken, warm water rebirthing, traumaheling, meditatie, af en toe ook met familie-opstellingen en technieken uit de co-dependency.

De training wordt gegeven door Divyam Kranenburg

meer info >

• Vrouw-Vier-Daagse:

30 september – 3 oktober

De kracht van verbinding

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen.

Als je je vrouw-zijn niet volledig kunt leven, verlies je het contact met een essentieel deel van jezelf. Door simpelweg met elkaar samen te zijn creëren we een ruimte, waarin je jouw onderzoek kan doen om dat wat verloren is gegaan weer terug te vinden.

Het contact met andere vrouwen kan je inspireren, voeden en steunen. Maar het kan ook lastig voor je zijn, iets dat je niet zo goed kent. We bieden een veilige ruimte om dat te onderzoeken, zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen, kunt leren hoe je jezelf kan accepteren, van jezelf kunt houden en hoe je je gesteund kunt weten door je zusters.

de training wordt gegeven door Sudasi Joosse en Sadaya Goebertus

meer info >

• Ochtend met Familieopstellingen

zondag 10 januari

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden.

Opsteller is Miriam van Kreij, zeer ervaren en kundig. Je kan je bij haar in veilige handen weten. Meedoen kan als representant of je kan zelf een vraag opstellen. Beide manieren kunnen je veel brengen. Ervaring is niet nodig. 

Zou je graag een keer mee willen doen? laat het weten, dan plannen we een nieuwe datum!

meer info >

Ik kan zeggen dat de sessies mij echt helpen. Ik heb in het verleden meerdere therapietrajecten doorlopen, maar bij dit traject merk ik eindelijk de vooruitgang waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn burn-out merkte ik dat de gesprekken met een psycholoog niet hielpen. Ik wist in mijn hoofd namelijk heel goed wat er moest veranderen, maar ik deed het niet.

Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm en ben terecht gekomen bij lichaamsgerichte therapie. Dit was een hele nieuwe benadering voor mij.

Door deze vorm van therapie heb ik stappen kunnen maken. De muur die ik al een groot deel van mijn leven om mij heen heb, begint af te brokkelen. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik maak mij minder druk over wat anderen over mij denken en leef steeds meer mijn eigen leven. Ik zit gewoon beter in mijn vel.

Anna