A G E N D A

• Ochtend met Familieopstellingen

zondag 24 september 2022

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden.

Opsteller is Miriam van Kreij, zeer ervaren en kundig. Je kan je bij haar in veilige handen weten. Meedoen kan als representant of je kan zelf een vraag opstellen. Beide manieren kunnen je veel brengen. Ervaring is niet nodig. 

Zou je graag een keer mee willen doen? laat het weten, dan plannen we een nieuwe datum!

meer info >

• Vrouwen-Vier-Daagse

27-30 oktober 2022

Deze Vierdaagse wordt gegeven op een prachtige plek in de natuur. De natuur is een spiegel en hulpbron. De natuur nodigt ons uit in het hier en nu; om ons vrouw-zijn te vieren en te ontspannen in verbinding.

Het contact met andere vrouwen kan je inspireren, voeden en steunen. Maar het kan ook lastig voor je zijn, iets dat je niet zo goed kent. We bieden een veilige ruimte om dat te onderzoeken, zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen, kunt leren hoe je jezelf kan accepteren, van jezelf kunt houden en hoe je je gesteund kunt weten door je zusters.

Dat doen we met elkaar, in de vrouwencirkel. We gebruiken o.a. dans, lichaamsgericht werk, meditatie, deelrondes om de verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken. Om de vrouw in jou tot leven te laten komen, te inspireren en te helen.

 meer info >

• Introductieweekend Aumm Instituut

17-19 februari 2023

Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? En welke overtuigingen heb je opgedaan over jezelf en het leven?

In deze tweedaagse maak je als de volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.

Het wordt gegeven op een mooie plek in natuur.

 meer info >

Ik kan zeggen dat de sessies mij echt helpen. Ik heb in het verleden meerdere therapietrajecten doorlopen, maar bij dit traject merk ik eindelijk de vooruitgang waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn burn-out merkte ik dat de gesprekken met een psycholoog niet hielpen. Ik wist in mijn hoofd namelijk heel goed wat er moest veranderen, maar ik deed het niet.

Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm en ben terecht gekomen bij lichaamsgerichte therapie. Dit was een hele nieuwe benadering voor mij.

Door deze vorm van therapie heb ik stappen kunnen maken. De muur die ik al een groot deel van mijn leven om mij heen heb, begint af te brokkelen. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik maak mij minder druk over wat anderen over mij denken en leef steeds meer mijn eigen leven. Ik zit gewoon beter in mijn vel.

Anna