A G E N D A

25 november middag met Familieopstellingen

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden.

Je kan meedoen als representant of zelf een vraag opstellen. Beide manieren kunnen je veel brengen.

meer info en data>>

Je Eigen Wijze Weg – Groeitraining voor volwassenen

start 20 januari

Je Eigen Wijze Weg is een workshop gebaseerd op de Primal Rebirth Therapie (PRT) die door Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg is ontwikkeld en waarin zij al meer dan 25 jaar mensen met veel succes trainen.

meer info en data>>

Je Eigen Wijze Weg 2 – vervolgtraining

start 21 april

Dit is de vervolgtraining. Deelname is alleen mogelijk als je eigen wijze weg deel 1 al hebt gevolgd. In deel 2 gaan we verder op jouw eigen wijze weg en gaan we dieper in op de materie die in deel 1 verkend is.

meer info en data>>

Introductieweekend Aumm Instituut

7-9 juni

In deze tweedaagse workshop maak je als volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf.

meer info>>

Actieve meditaties

Meditatie helpt je om ontspanning en focus te creëren in je leven. In deze avonden zal je leren dat je niet je best hoeft te doen om de stilte in jezelf te vinden. Dat je het leven in jezelf mag omarmen en dat daarin juist veel rust en ontspanning te vinden is. Ervaring is niet nodig, come as you are!

zaterdag 12 januari: Kundalini meditatie

Zou je wel eens mee willen doenMeld je dan aan voor de nieuwsbrief, en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe data.

Ik kan zeggen dat de sessies mij echt helpen. Ik heb in het verleden meerdere therapietrajecten doorlopen, maar bij dit traject merk ik eindelijk de vooruitgang waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn burn-out merkte ik dat de gesprekken met een psycholoog niet hielpen. Ik wist in mijn hoofd namelijk heel goed wat er moest veranderen, maar ik deed het niet.

Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm en ben terecht gekomen bij lichaamsgerichte therapie. Dit was een hele nieuwe benadering voor mij.

Door deze vorm van therapie heb ik stappen kunnen maken. De muur die ik al een groot deel van mijn leven om mij heen heb, begint af te brokkelen. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik maak mij minder druk over wat anderen over mij denken en leef steeds meer mijn eigen leven. Ik zit gewoon beter in mijn vel.

Anna