Ochtend met familieopstellingen in Utrecht

Wil je een keer een opstelling neerzetten, of zou je gewoon eens willen deelnemen aan een familieopstelling? Wij organiseren familieopstellingen in Utrecht.

Wat is het?
Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen.

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden. Je zet de structuur van de familie, ‘de familie-opstelling’, neer, waarbij groepsdeelnemers de plaats innemen van de familieleden. Hierdoor worden de relaties en de dynamiek binnen dit systeem zichtbaar.

Met behulp van een opstelling kun je ook zicht krijgen op de conflicten en problemen binnen een relatie. De dynamiek binnen de relatie wordt helder en je kunt zien waar het probleem in oorspong ontstaan is. Het kan je duidelijkheid geven over jouw plek in het familiesysteem en ruimte bieden om je los te maken van belemmerende invloeden uit je systeem.

Hoe kan je meedoen?
Je kan meedoen als vraagsteller, of als representant. Ervaring met familieopstellingen is niet nodig.

Familieopstellingen in Utrecht

datum: zondag 20 oktober
tijd: 9.30 tot 13.00 uur
locatie: Oudegracht aan de werf 328, Utrecht

Als vraagsteller is je bijdrage voor deze ochtend 125 euro. Voor representanten vragen we een bijdrage van 35 euro. Doe je mee als representant en is er tijd en ruimte om alsnog jouw opstelling neer te zetten, dan betaal je het eerste bedrag.

Deze ochtend wordt gegeven door Miriam van Kreij en Sudasi Joosse.

Graag meedoen maar kan je niet op bovenstaande datum? Laat het ons weten, en wie weet kunnen we iets anders regelen.

Ervaringen van deelnemers:

“Wat is het bijzonder dat je door representant te zijn, soms zo dicht bij je eigen familiegeschiedenis kan komen. Dat brengt me weer dichter bij mijzelf.”

“Dit werkt op zo’n andere laag dan praten. Ik heb al veel gedaan in individuele therapie, maar deze middag was echt een keerpunt.”

Agenda

Nieuwsbrief

Blog