Je Eigen Wijze Weg 2 – vervolgtraining

In deel 2 gaan we verder op jouw eigen wijze weg en gaan we dieper in op de materie die in deel 1 verkend is. We onderzoeken de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je zult merken dat de potentie en kwaliteiten waar je mee op deze wereld kwam, daar nog steeds onder schuilgaan en dat je misschien het contact daarmee verloren bent, maar dat dat niet weg is.

Door jouw waarheid te mogen uiten en te richten naar daar waar hij hoort, leer je hoe je steeds meer los kunt komen van die patronen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Wij werken net als bij deel 1 onder andere met adem, meditatie, muziek, geleide fantasie en lichaamswerk. En natuurlijk werken we in en met de groep, maar is er ook veel individuele aandacht.

data:

zondag 19 mei 10.00 – 17.00 uur
zondag 2 juni 10.00 – 17.00 uur
zondag 23 juni 10.00 – 17.00 uur
zondag 7 juli 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Oudegracht aan de werf 328, Utrecht. Goed te bereizen met de trein via station Utrecht Centraal en Utrecht Vaarsche Rijn.

Kosten: 315 euro

Dit is de vervolgtraining op Je Eigen Wijze Weg deel 1. Deelname is alleen mogelijk als je eigen wijze weg deel 1 al hebt gevolgd. Opgave kan eenvoudig via mail.

Er is een beperkt aantal plekken.

eigenwijzeweg

Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden.

(Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg in het boek: ‘Je eigenwijze weg. Heel je innerlijk kind’).

 

Ervaringen van deelnemers:

Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Eerlijk gezegd begrijp ik pas sinds kort naar wat voor iets moois de titel verwijst. Hoe ik op mezelf kan en mag vertrouwen. Dat is een geweldig cadeau.”  Eddy

Ik voelde mij veilig en gesteund.” Danielle

Alle activiteiten hielpen mij in mijn lijf te komen. En het verhaal dat mijn lichaam te vertellen heeft serieus te nemen. Ik kan steeds meer thuiskomen in het gevoel dat ik er mag zijn.” Joyce

De training wordt gegeven door Sudasi Joosse. Meer info over de training vind je op de website van Je Eigen Wijze Weg

Tijdens het eerste dagdeel van de workshopreeks is het mogelijk het boek ‘Je Eigenwijze weg’ van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg te kopen. Het boek kost € 16,50. Dit boek wordt gedurende de training veel gebruikt.

Heb je vragen? Schroom dan niet mij te mailen via info@happytobe.nl Weet je welkom!